Bejelentkezés


Elfelejtett jelszó?

JoomlaStats Activation

Egyenlő esélyek mindenki számára év - konferencia
Írta: Administrator   
2007. augusztus 02.
Diszkrimináció-ellenes programokkal, szakmai konferenciákkal és a témában indított médiakampánnyal kapcsolódik be többek között Magyarország az „Egyenlő esélyek mindenki számára év” európai eseményei közé. Segítséget kívánnak nyújtani az esélyegyenlőségi tervek készítéséhez azoknak a munkaadóknak, akiket erre törvény kötelez. A teljes kampányra 140 millió forint áll rendelkezésre.
Forrás:http://www.szmm.gov.hu
 
Megújuló energia
Írta: Administrator   
2007. augusztus 02.
Az uniós kormányfők március eleji döntése alapján 2020-ig csaknem négyszeresére kell emelni a megújuló energiaforrások, azon belül is a bioüzemanyagok jelenlegi felhasználási arányát, ezzel hozzájárulva a szén-dioxid kibocsátás legalább 20 százalékos csökkenéséhez. Ezért ismét a KAP (Az Európai Unió közös agrárpolitikája) reformjára lesz szükség úgy, hogy a támogatási rendszer jobban vegye figyelembe az energetikai célú növénytermesztést.
Forrás:http://www.fm.hu
 
Alternatív energiaforrások előállítása Magyarországon
Írta: Administrator   
2007. augusztus 02.
A megújuló energiaforrások felhasználása a bioetanol és biodízel termelése egyszerre jelent szükségszerűséget és lehetőséget. E téren Magyarország adottságai kiválóak, ezért nem cél semmilyen módon a gabonatermesztés visszafogása, ezért meg kell keresni a hasznosítás módját. A jelenleg tervezett 2010-ig megvalósuló három nagy - 200-500 ezer tonna éves kapacitású - és több kisebb bioetanol-üzem működtetéséhez rendelkezésre állnak a szükséges alapanyagok.
Forrás:http://www.fm.hu
 
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 Következő > Utolsó >>

Eredmények 70 - 72 / 74

Legfrisebb letöltések

FileÁgazati fókusz
FileVállalkozásfejlesztési kérdőív
FileGINOP pályázatok KKV-k számára
FileÉrték és élmény_Horváth Marianna.pdf
FileReformkor2.0_Kecskésné.pdf

Online felhasználók

 
 
Advertisement
Advertisement