Borsos Botond PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2007. július 31.

Borsos Botond

Borsos Botond, vállalkozói és pénzügyi szakon végzett okleveles gazdasági agrármérnök, mérlegképes könyvelő, mérnöktanár

Jelenlegi munkáját megelőzően éveken keresztül foglalkozott kis- és középvállalkozások segítésével a Bács-Kiskun Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítványnál forráskoordinációs és hálózati menedzserként.

Ezt követően jelentős területfejlesztési tapasztalatokat szerzett, és aktív szerepet vállalt a régió megyei és regionális szintű fejlesztési programjainak kidolgozásában, megvalósításában, Jól ismeri a magyar és az európai uniós regionális politikát, valamint a területfejlesztés általánosan alkalmazott eszközeit. Tevékenysége kiterjedt magyar központi és decentralizált, helyi, és egyéb közösségi pályázatok megírására, PHARE projektek létrehozására és menedzselésére, regionális programok projektmenedzselésére, regionális programcentrumok vezetésére, oktatási-, képzési projektek megvalósítására. Jelentős tapasztalatokkal rendelkezik a közbeszerzési eljárások menedzselésében, valamint a fejlesztéspolitikát irányító intézményrendszer számára értékelői, monitori, tanácsadói tevékenység ellátásában.

Multiplikátor képzéssel rendelkező, valamint az ESZA Kht. által kezelt Szakértői névjegyzék térségfejlesztési szakértőjeként nyilvántartott tanácsadó.
 
Telefon: 20/480-2286
E-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges
 

Utolsó frissítés ( 2016. május 24. )