Rendezvények PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Szerkesztő   
2007. március 26.
  •  A HBF Hungaricum Kft. és a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében 2010. szeptember 30-án került megrendezésre Kecskeméten „Innovációs és gazdasági növekedés” címmel „A Dél-alföldi régió innovációs potenciálja” c. kutatási projekt zárókonferenciája.
A konferenciát bevezető szavakkal üdvözölte Kerekes Ildikó, a HBF Hungaricum Kft. ügyvezetője, Gaál József, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, majd dr. Vadász István a Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal mb. elnöke.
 A workshop neves eladói voltak:
- Dr. Nikodemus Antal főosztályvezető, Nemzetgazdasági Minisztérium Innovációs és Versenyképességi Főosztálya,
- Dr. Kabai Anikó osztályvezető, Nemzet Fejlesztési Ügynökség Gazdaságfejlesztési Programok Irányító Hatósága,
- Kleinheincz Ferenc innovációs szakértő,
- Dr. Kovács Eszter jogi ügyintéző, Magyar Szabadalmi Hivataltól.
  Képek a rendezvényről
       
       
       
       
       
       
       
 
  • A HBF Hungaricum Kft. szervezésében 2010. április 9-én megrendezésre került a "A Dél-alföldi régió innovációs potenciálja" c. kutatás 2. műhelymegbeszélése. 

    A kecskeméti Sasfészek Étterem konferenciatermében megjelent résztvevők a nap elején hasznos információkat  kaptak az innovációval foglalkozó szervezetek tevékenységéről. A workshop második részében, műhelybeszélgetés formájában vitathatták meg gondolataikat, tapasztalataikat a megjelent szakemberekkel.
Képek a rendezvényről
 
 

 
  • 2010. február 19-én megrendezésre került a "A Dél-alföldi régió innovációs potenciálja" c. kutatás 1.  műhelymegbeszélése a HBF Hungaricum Kft.  irodaházának előadó termében.

    A rendezvény keretében a Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal (NKTH), mint Megrendelő és a Dél-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség (DARFÜ), mint Közreműködő Szervezet megbízásából készített elemzés metodikájáról, illetve a kutatás kérdőíves lekérdezései és személyes interjúi alapján összeállított első eredményeiről kaptak tájékoztatást a megjelentek.
Képek a rendezvényről
 
 
 
 
  • A Hajléktalanokért Közalapítvány (konzorciumi partnere: Összefogás a Budapesti Lakástalanokért és Hajléktalan Emberekért Közalapítvány) 345 millió Forint támogatási összeget nyert el a TÁMOP 5.3.2 konstrukció keretében az Európai Unió és a Magyar Állam finanszírozásában.
    A projekt keretében a hajléktalan emberek társadalmi és munkaerő-piaci  integrációjának szakmai és módszertani megalapozása történik. 

    A HBF Hungaricum Kft. ügyvezetője, Horváth Marianna 2009. április 29-én a Máltai Szeretetszolgálat irodájában előadást tartott a projekt kapcsán az Uniós pályázati programok indításának feltételeiről.
Képek a rendezvényről
 
 
  • A Hungaricum Csoport négy cége – a HBF Hungaricum Kft., az INNOV Hungaricum Kft., a HDI Consulting Kft., valamint a VOJVODICUM Consulting Kft. – partnertalálkozót szervezett 2008 tavaszán, melynek keretében köszönte meg minden Ügyfelének, hogy eddigi munkájához, sikeres projektjeikhez, kitűzött céljainak megvalósításához hozzájárult!

Képek a rendezvényről

Image Image Image Image
    
Image Image Image Image
    
Image Image Image Image
    
Image Image Image Image
    
Image Image Image
Image
    
Image Image Image Image

Utolsó frissítés ( 2015. szeptember 23. )