Bejelentkezés


Elfelejtett jelszó?

JoomlaStats Activation

Meghívó a Dél-alföldi régió innovációs potenciálja c. kutatás 1. műhelymegbeszélésére PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. február 09.
A HBF Hungaricum Kft. tisztelettel meghívja Önt és Munkatársait "A Dél-alföldi régió innovációs potenciálja” című kutatás 1. műhelymegbeszélésére.
 
A workshop helye és időpontja:
 
HBF Hungaricum Kft.
6000 Kecskemét, Vacsi köz 8/a
 
2010. február 19. péntek 14.00-16.30
 
 
A HBF Hungaricum Kft. a Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal (NKTH), mint Megrendelő és a Dél-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség (DARFÜ), mint Közreműködő Szervezet megbízásából készít elemzést  „A Dél-alföldi régió innovációs potenciálja” címmel.
 
Az elemzés célja, hogy felmérje a régió innovációs potenciálját, vagyis a fenti három célcsoportban a kutatás-fejlesztésre, illetve a tágabb értelemben vett innovációra (ebbe a technológiai innováció mellett beletartozik a szervezeti és marketinginnováció is) fordított és/vagy fordítható erőforrásokat (anyagi és humánerőforrásokat).
 
Az eredményeken ezt követően – azok értékelő bemutatásán túl – összehasonlító elemzést végzünk: összevetjük a Dél-alföldi régiót a többi magyarországi régióval, valamint külföldi régiókkal is (nemzetközi összehasonlítás), így tárva fel a témában releváns összefüggéseket, relációkat, rendszerkapcsolódási pontokat, vagy éppen ezek hiányát.
 
A megállapítások alapján fogalmazzuk meg javaslatainkat, amelyek reményeink szerint hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a döntéshozók optimálisan tudják meghatározni a fejlesztési források (elsősorban az innováció előmozdítására szánt támogatások) elosztását a K+F-szektor dél-alföldi szereplői között.
 
A rendezvényre szóló meghívó elérhető itt.
Utolsó frissítés ( 2011. április 15. )
 
< Előző   Következő >

Legfrisebb letöltések

FileÁgazati fókusz
FileVállalkozásfejlesztési kérdőív
FileGINOP pályázatok KKV-k számára
FileÉrték és élmény_Horváth Marianna.pdf
FileReformkor2.0_Kecskésné.pdf

Online felhasználók

 
 
Advertisement
Advertisement