Bejelentkezés


Elfelejtett jelszó?

JoomlaStats Activation

Komplex felzárkóztató program elkészítése a leghátrányosabb helyzetű kistérségekben - I. mérföldkő PDF Nyomtatás E-mail
2008. december 09.

A HBF Hungaricum Kft. és lelkes szakértőiből álló csapata 2008. december 1-re elkészítette a Dél-alföldi Régió 5 leghátrányosabb helyzetű kistérségének (mezőkovácsházai, jánoshalmai, bácsalmási, sarkadi, kisteleki) projekt-csomagját.

 

A dokumentumok összeállását nagy munka előzte meg. Mind a helyi szereplők, kistérségi munkatársak, mind a tanácsadó cég munkatársainak elkötelezettsége, és az így végzett munka hatékonysága segítette abban a tervezést, hogy a szűkös határidő ellenére jól kidolgozott, megvalósítható, reális csomagok készüljenek el.

 A számtalan tematikus és területi kerekasztal a legkülönbözőbb szakterület témáit dolgozta fel: egészségügy, szociális helyzet, oktatás, szakképzés, közlekedés, esélyegyenlőség, foglalkoztatás, gazdaságfejlesztés.
A fent említett workshop-ok lezárultával a stratégiai workshopokon a helyzetértékelés, stratégiai célok, fejlesztési irányok meghatározása,  projektcsomag megvitatása és a véglegesítése volt a cél az addig beérkezett információk alapján.
Ezeken kívül rengeteg megbeszélés, egyeztetés, tárgyalás, és adminisztratív jellegű feladat várt a  munkacsoport tagokra , amelyek et követően a kistérségi társulások elfogadták a tervdokumentumokat.

 

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a kistérségi munkatársaknak, területi vezető tervezőknek, projektmenedzsereknek és mindenkinek, aki közreműködött a program kidolgozásában.

 

  HBF Hungaricum Kft. vezetősége
Utolsó frissítés ( 2008. december 11. )
 
< Előző   Következő >

Legfrisebb letöltések

FileÁgazati fókusz
FileVállalkozásfejlesztési kérdőív
FileGINOP pályázatok KKV-k számára
FileÉrték és élmény_Horváth Marianna.pdf
FileReformkor2.0_Kecskésné.pdf

Online felhasználók

Jelenleg 1 vendég online
 
 
Advertisement
Advertisement