Bejelentkezés


Elfelejtett jelszó?

JoomlaStats Activation

Meghívó - "A Dél-alföldi régió innovációs potenciálja" c. kutatás 2. műhelymegbeszélésére PDF Nyomtatás E-mail
2010. március 29.
A HBF Hungaricum Kft. tisztelettel meghívja Önt és Munkatársait "A Dél-alföldi régió innovációs potenciálja" című kutatás 2. műhelymegbeszélésére.
 
A workshop helye és időpontja:
 
Sasfészek Étterem konferenciaterme
6000 Kecskemét, Alsócsalános 3. (M5 autópálya, Kecskemét Nyugat lehajtó)
 
2010. április 9. péntek 10.00-16.00
 
A HBF Hungaricum Kft. a Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal (NKTH), mint Megrendelő és a Dél-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség (DARFÜ), mint Közreműködő Szervezet megbízásából készít elemzést  "Dél-alföldi régió innovációs potenciálja" címmel.
 
Az elemzés célja, hogy felmérje a régió innovációs potenciálját, vagyis a fenti három célcsoportban a kutatás-fejlesztésre, illetve a tágabb értelemben vett innovációra (ebbe a technológiai innováció mellett beletartozik a szervezeti és marketinginnováció is) fordított és/vagy fordítható erőforrásokat (anyagi és humánerőforrásokat).
 
Az eredményeken ezt követően - azok értékelő bemutatásán túl - összehasonlító elemzést végzünk: összevetjük a Dél-alföldi régiót a többi magyarországi régióval, valamint külföldi régiókkal is (nemzetközi összehasonlítás), így tárva fel a témában releváns összefüggéseket, relációkat, rendszerkapcsolódási pontokat, vagy éppen ezek hiányát.
 
A megállapítások alapján fogalmazzuk meg javaslatainkat, amelyek reményeink szerint hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a döntéshozók optimálisan tudják meghatározni a fejlesztési források (elsősorban az innováció előmozdítására szánt támogatások) elosztását a K+F-szektor dél-alföldi szereplői között.
 
A rendezvényre szóló meghívó elérhető itt.
Utolsó frissítés ( 2010. március 29. )
 
< Előző   Következő >

Legfrisebb letöltések

FileÁgazati fókusz
FileVállalkozásfejlesztési kérdőív
FileGINOP pályázatok KKV-k számára
FileÉrték és élmény_Horváth Marianna.pdf
FileReformkor2.0_Kecskésné.pdf

Online felhasználók

 
 
Advertisement
Advertisement